Miten maksupääte kestää talven pakkasia? Miten vapaaehtoiset oppivat käyttämään kassaa? Miten saisin laadukkaampaa myyntidataa tapahtumastani? Lue alta, miksi CoreGon kanssa tapahtumienjärjestäjän ei tarvitse miettiä sää- ja muiden olosuhteiden vaikutusta. 

CoreGo oli 24.–26.11. mukana FIS Ruka Nordic 2023 -tapahtumassa. CoreGo vastasi tapahtuman maksuratkaisuista ja varmisti myös paikan päällä, että myynti sujuu ja katsojat voivat keskittyä kisatunnelmaan. Kireä pakkanen ei menoa haitannut ja CoreGo POS -kassasovelluksella varustetut maksupäätteet toimivat moitteetta varmistaen tehokkaan myynnin tapahtumassa.

”Kassapäätteen käyttäminen oli selkeää, helppoa ja nopeaa. Myös tukea paikan päällä tapahtuman aikana sai nopeasti ja vaivattomasti.” 

FIS World Cup Ruka Nordicin ravintolapäällikkö Nita Hämäläinen oli tyytyväinen CoreGon ratkaisuun ja tukeen. Hänen mukaansa kassapäätteet olivat helppokäyttöisiä ja toimivat todella hyvin talviolosuhteissa: 

– Kassapäätteen käyttäminen oli selkeää, helppoa ja nopeaa. Myös tukea paikan päällä tapahtuman aikana sai nopeasti ja vaivattomasti. 

CoreGo on toteuttanut monien tapahtumien maksuratkaisut myös talvisin, ja Rukan maailmancupin lisäksi CoreGon maksupäätteet ovat olleet esimerkiksi Rovaniemellä Arctic Rallyssä sekä Jyväskylän talvirallissa. Lue alta kolme konkreettista hyötyä, miksi valita CoreGon maksupääte tapahtumaasi.

 

1. CoreGo POS maksupääte ja kassa samassa paketissa 

CoreGon tarjoama ratkaisu on täyden palvelun kassajärjestelmä pienessä koossa. Kannettava kassapääte sisältää sekä tuotepainikkeet ja hinnat niin kuin mikä tahansa suurempikin kassakone että maksupäätteen maksuominaisuudet. Kassapääte on langaton, mikä tekee myynnistä huomattavasti sujuvampaa ja yksinkertaisempaa sekä mahdollistaa esimerkiksi liikkuvan myynnin tekemisen. Lisäksi kassapäätteen myyntidata siirtyy suoraan taustajärjestelmään, jolloin kassasta ei tarvitse päivän päätteeksi tulostaa kuitteja. 

 

2. Maksupäätteitä on helppo käyttää ja ne kestävät erilaisia olosuhteita 

CoreGo POS -kassasovelluksen käyttöliittymä on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta maksupäätteen käyttö olisi helppoa kelle tahansa. Maksupäätteitämme ovat käyttäneet niin vapaaehtoiset kuin ammattimyyjätkin.  

Maksupäätteet olivat helppokäyttöisiä ja vapaaehtoiset työntekijämme, joista monikaan ei käytä omassa työssään kassaa, oppivat nopeasti päätteen käytön, kertoo Hämäläinen. 

 

”Maksupäätteet olivat helppokäyttöisiä ja vapaaehtoiset työntekijämme, joista monikaan ei käytä omassa työssään kassaa, oppivat nopeasti päätteen käytön.”

Teknologiaratkaisuita mietittäessä niiden säänkestävyys nousee usein puheenaiheeksi. CoreGon maksupääte on testattu kovissa olosuhteissa ja toiminut niissä moitteetta, josta viimeisin näyttö on Rukan maailmancupin -16 asteen pakkasesta. Pakkasella haluamme myös varmistaa, että pääteillä voi myydä ilman, että sormet jäätyvät. Tarjoammekin maksupäätteiden yhteydessä kosketusnäyttökynät myyntiä varten, jotta laitetta voi käyttää hanskat kädessä.  

 

3. Ajantasaisen myyntidatan avulla voit suunnitella pitkälle tulevaisuuteen 

CoreGon kattavan raportointijärjestelmän ansiosta käytössäsi on reaaliaikaista myyntidataa, josta voit seurata esimerkiksi myyntipiikkejä ja eri myyntipisteiden myyntiä milloin tahansa. Ajantasainen tieto myyntimääristä on saatavilla heti, kun kirjaudut taustajärjestelmään, minkä ansiosta voit kehittää tapahtumaasi lennosta ja tehdä esimerkiksi hinnanmuutoksia tapahtuman aikana. 

Raporttien ja tilitysten tekeminen tapahtuman aikana oli helppoa ja nopeaa. Raportit löytyivät helposti ja olivat tarpeisiimme selkeitä. Myös tapahtuman jälkeinen raportointi ja myyntien analysointi oli yksinkertaista ja CoreGo Cloudista sai kaikki tarvittavat raportit vaivatta, toteaa Hämäläinen FIS Ruka Nordic -tapahtuman jälkeen. 

Datan seurannasta tekee helppoa taustajärjestelmän selkeä visuaalisuus ja käytettävyys. Myyntimääriä voidaan seurata erilaisten taulukoiden ja graafien avulla. Saatavillasi on kymmeniä erilaisia raporttityyppejä ja esimerkiksi kirjanpitoraportin avulla on mahdollisuus koostaa suoraan alv-kategorioihin perustuva raportti.