Älykortit ja -rannekkeet

Joustavat laskutusvaihtoehdot ja sujuva kulunvalvonta tapahtumaasi

Ei enää paperisia lipukkeita tai kuittien keräilyä!  

Laskutuskortti, maksuranneke, drinkkikortti, tapahtumapassi… CoreGon RFID-teknologialla toimivat älykortit ja -rannekkeet tarjoavat digitaalisen ratkaisun buustaamaan tapahtumasi myyntiä ja sujuvoittamaan kulunvalvontaa. 

Ratkaisu sopii moniin erilaisiin tilanteisiin ja tapahtumiin, joihin tarvitaan vaihtoehto perinteisten maksutapojen ja tunnisteiden rinnalle. 

Yritystapahtumissa älykortit tai -rannekkeet helpottavat laskutusta ja lasten tapahtumissa rannekkeet tuovat joustavan ratkaisun perinteisten maksukorttien ja käteisen ohelle.  

Voit myös digitalisoida tapahtumasi kulunvalvonnan älykorttien tai -rannekkeiden avulla. Kerää tarkkaa dataa siitä, missä tapahtumasi kävijät liikkuvat, mitä palveluja he käyttävät ja minä aikoina eri kulunvalvontapisteet ruuhkautuvat. 

Täydellinen maksu- ja kulunvalvontaratkaisu yritys- ja yleisötapahtumiin, urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten tapahtumiin.

Miksi valita CoreGon älykortit tai -rannekkeet?

Vaihtoehto perinteisille maksutavoille  

Tarjoa tapahtumasi kävijöille vaihtoehto ilman perinteisiä maksukortteja tai käteistä. Voit myös lisätä kävijöiden korteille tai rannekkeille digitaalisia kuponkeja kuten juoma- tai ruokalippuja. 

Kätevämpää yrityslaskutusta  

Eroon kuiteista! RFID-järjestelmää voidaan käyttää vieraiden maksutapana yritystapahtumissa. Kaikki maksut voidaan kerätä samalle laskulle, mikä nopeuttaa yritysten kirjanpitoa.  

Useita kulkulupia  

Hallinnoi, mihin tapahtumakävijät ja henkilökunta pääsevät tapahtuma-alueella. Kerää dataa ja optimoi tapahtumasi kulkuväylät.

Mihin tilanteisiin ratkaisu sopii parhaiten?

Yritystapahtumat 

Tarjoa asiakkaallesi digitaalinen maksuratkaisu, joka helpottaa koko tapahtuman organisointia. Lisää rannekkeille tai korteille saldoa tai esim. juomalippuja, joista kerätään taustalle yksi koontilasku kulutuksen mukaan. CoreGon ratkaisua on käytetty mm. yritysten henkilöstöjuhlissa, konferensseissa sekä festareiden lounge-alueilla. 

Yleisötapahtumat 

Älyrannekkeet tai -kortit toimivat kulkupassina ja maksuvälineenä, jotka keräävät dataa koko tapahtuman ajan. Voit myös tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden drinkki- ja ruokalippuihin tai saldon lisäämiseen tunnisteelle. 

Urheiluseurat 

Kerää enemmän dataa kausikorttien avulla! Tarjoa asiakkaillesi jäsenetuja ja seuraa asiakkaittesi ostokäyttäytymistä pelien ja muiden tapahtumien aikana. Voit myös ladata kausikortille saldoa ja erilaisia etuuksia. 

Lasten ja nuorten tapahtumat 

Järjestä turnauksen tai leirin maksu- ja kulunvalvonta helposti ja turvallisesti. Jaa osallistujille rannekkeet tai passit, joille vanhemmat voivat lisätä rahaa kotoa käsin. Tunnisteelle voidaan lisätä myös ruokalippuja ja kulkulupia, jotka helpottavat tapahtuman järjestämistä sekä valmentajien tai ohjaajien työtä. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.