Asiakastoteutuksia

Katso esimerkkejä aiemmista asiakastoteutuksistamme.

Secto Rally Finland

Kävijät

CoreGon ratkaisuista käytössä

+ Digitaaliset rallipassit
+ Kulunvalvonta
+ CM5-maksuratkaisu
+ RFID-ratkaisu VIP-alueille

Ilosaarirock

Kävijät

CoreGon ratkaisuista käytössä

+ Verkkoyhteydet
+ Kulunvalvonta
+ CM5-maksuratkaisu
+ Drinkkiliput QR-koodilla

Kajo Finnjamboree

Kävijät

CoreGon ratkaisuista käytössä

+ Kulunvalvonta
+ RFID-maksuratkaisu
+ Mobiilisovellus

Borlängen olut- ja viskimessut

Kävijät

CoreGon ratkaisuista käytössä

+ RFID-maksukortit
+ CoreGo Account saldon lisäämiseen
+ CM5-maksratkaisu saldon lisäämiseen
+ Verkkoyhteydet

Mistä meidät voi löytää

Festivaalit

All-in-one CM5-kassapääte on täydellinen ratkaisu kiireisiin festarimyynteihin. Voit lisätä ratkaisuun myös lippuja lukevat kulkuportit tai liikuteltavat lipunlukijat, jotka tekevät kävijöiden sisäänkäynnistä sujuvan.

Urheilutapahtumat

Älykkäät RFID-rannekkeet tekevät kulunvalvonnasta ja maksamisesta helppoa urheilukilpailuissa ja -turnauksissa. Monikäyttöiset CM5-kassapäätteemme lukevat rannekkeita sekä vastaanottavat myös perinteiset maksutavat.

Messut

Ota käyttöösi CM5-kassapäätteet ja digitalisoi messu- tai tasting-tapahtumasi maksaminen. Voit korvata paperiset lipukkeet RFID-korteilla sekä tarjota kävijöille myös kortti- ja mobiilimaksumahdollisuuden.

Stadionit

CM5-kassapäätteet ovat täydellinen ratkaisu kiireisimmille stadioneille ja areenoille. RFID-korttien laskutusmahdollisuus tarjoaa joustavan ratkaisun sekä kausilipun omistajille että yritysvieraille.

Leirit

RFID-ratkaisumme tekee kulunvalvonnasta ja maksamisesta turvallista. CoreGon järjestelmä tekee leiriläisten tietojen hallinnasta helppoa ja antaa vanhemmille mahdollisuuden valvoa lastensa rahankäyttöä leirillä.

Laita meille viestiä

Olisiko jokin ratkaisuistamme sopiva yrityksellesi tai tapahtumaasi? Onko sinulla kysymyksiä liittyen palveluihimme? Täytä sähköpostiosoitteesi ja olemme sinuun yhteydessä!