CoreGo toimittaa jatkossa maksuratkaisut saksalaiselle OWL Arenalle. 

OWL Arena, joka tunnetaan myös nimellä Ostwestfalen-Lippe Arena, on Saksan Hallessa sijaitseva monipuolinen tapahtumakeskus. Se on kehittynyt tärkeäksi urheilutapahtumien, konserttien, messujen ja kulttuuritapahtumien keskiöksi sekä alueella asuvien ihmisten kohtaamispaikaksi. 

OWL Arena tunnetaan etenkin arvostetusta tennisturnauksesta, Terra Wortmann Openista, ja sillä on myös vaikuttava historia Saksan käsipallomaajoukkueen otteluiden järjestäjänä, mukaan lukien vuoden 2007 maailmanmestaruuskilpailut. Siellä on järjesettty myös Saksan lentopallocupin finaali ja useita nyrkkeilyn maailmanmestaruusotteluita. 

CoreGo POS -kassapäätteidemme avulla mahdollistamme sujuvat maksutapahtumat riippumatta siitä, käyttävätkö kävijät pankki- tai luottokorttia tai jotain muuta maksutapaa.

OWL Arenalla on ensiluokkainen tekninen laitteisto, johon kuuluu huippuluokan valo- ja äänitekniikka sekä videoprojisointijärjestelmät. CoreGon modernit maksu- ja varastonhallintajärjestelmät täydentävät areenan teknologiajärjestelmän. CoreGo POS -kassapäätteidemme avulla mahdollistamme sujuvat maksutapahtumat riippumatta siitä, käyttävätkö kävijät pankki- tai luottokorttia tai jotain muuta maksutapaa. 

OWL Arena tarjoaa paljon muutakin kuin vain urheilutapahtumia. Se toimii myös näyttämönä vaikuttaville kulttuuritapahtumille ja konserteille. Areenalla on esiintynyt useita kansallisia ja kansainvälisiä artisteja kuten Whitney Houston, Elton John, Peter Maffay ja Andrea Berg. Ensiluokkainen akustiikka ja tilava näyttämö luovat kutsuvan ilmapiirin, joka saa kävijät saapumaan tapahtumiin kerta toisensa jälkeen.

OWL Arena on myös yksi alueen suurimmista areenoista, ja se tarjoaa tilaa yli 10 500 katsojalle ja yli sadalle tapahtumalle vuosittain.