CoreGo App Builder

Luo oma mobiilisovelluksesi CoreGon helppokäyttöisellä, visuaalisella työkalulla

Brändää ja personoi oma sovelluksesi yli 100 erilaisen moduulin avulla – ilman koodausta. 

CoreGon sovellustyökalu sisältää laajan kirjaston erilaisia toimintoja, joista voit valita sopivimmat omaan käyttöösi. 

Sovellustyökalulla voit mm. tiedottaa asiakkaitasi, myydä lippuja ja muita tuotteita, rakentaa infosivuja, jakaa media- ja tekstisisältöjä, markkinoida palveluitasi sekä paljon muuta. Sovelluksessa voidaan myös säilyttää tapahtuman lippuja, jotka luetaan laitteillamme tapahtumassa.

CoreGo App Builder on sopiva ratkaisu mm. festivaaleille, urheiluseuroille, messuille, leireille, turnauksiin ja muihin tapahtumiin. 

Voit joko rakentaa ja muokata sovellustasi itse tai vaihtoehtoisesti antaa meidän rakentaa kustomoitu sovellus puolestasi. Jos haluat rakentaa sovelluksesi itse, tarjoamme kuitenkin aina tukea tarvittaessa. 

Suoritamme aina tarvittavat tekniset integraatiot, joten et tarvitse sovelluksen rakentamiseen erityisosaamista. Sovelluksesi on myös helppo julkaista eri sovelluskaupoissa kuten App Storessa ja Google Playssa.

Esittelemme mielellämme sovellustyökalua ja sen mahdollisuuksia. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! 

Voit joko rakentaa ja muokata sovellustasi itse tai vaihtoehtoisesti antaa meidän rakentaa kustomoitu sovellus puolestasi.

CoreGo App Builder sisältää mm. seuraavat ominaisuudet ja moduulit: 

 

Tapahtumatiedot 

Lisää kattavat tiedot itse tapahtumasta, kuten aika, paikka, ohjelma, esiintyjät ja muut olennaiset yksityiskohdat. 

Lipunmyynti 

Sovellus tarjoaa mahdollisuuden ostaa lippuja tapahtumaan suoraan mobiililaitteella. Voit myös näyttää liput suoraan sovelluksesta saapuessasi tapahtumaan. 

Aikataulu ja ohjelma 

Sovelluksen käyttäjät voivat selata tapahtuman aikataulua ja ohjelmaa, suunnitella päivänsä ja saada ilmoituksia tärkeistä esityksistä tai seminaareista. 

Interaktiivisuus 

Tapahtumasovellus tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia sosiaalisessa mediassa tai osallistua keskusteluihin. 

Ilmoitukset 

Sovelluksesta voi lähettää käyttäjille ilmoituksia tärkeistä päivityksistä kuten ohjelmanmuutoksista tai erikoistarjouksista. 

Tiedonkeruu ja analytiikka 

Järjestäjät voivat kerätä käyttäjätietoja sovelluksen kautta ja saada arvokasta tietoa osallistujista ja heidän käyttäytymisestään tapahtumassa. 

Palautteenanto 

Käyttäjät voivat antaa palautetta tapahtumasta ja sovelluksesta, mikä auttaa sinua järjestäjänä parantamaan tulevia tapahtumia. 

Kielivalinnat 

Voit luoda sovelluksen millä kielellä tahansa.  

Kustomoitu koodaus 

Jos et löydä tarvitsemaasi moduulikirjastostamme, voit myös lisätä ulkoista koodia sovellukseen: HTML-osiot, widgetit, jne. Näin voit lisätä esimerkiksi kartan, joka näyttää tapahtumapaikan ja keskeiset sijainnit, jotta käyttäjät voivat navigoida helposti tapahtumassasi. 

Onko mielessäsi jokin sovelluksen ominaisuus, jota et löytänyt listasta? CoreGo App Builder on kustomoitavissa tarpeidesi mukaiseksi, joten ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva mobiilisovellus! 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi? 

  

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.