CoreGo Cloud

Enemmän informaatiota, kattavia raportteja ja helppoa hallinnointia

CoreGo Cloud on monipuolinen ja helppokäyttöinen selainpohjainen taustajärjestelmä, jolla voit hallinnoida helposti kaikkia CoreGo-ratkaisujasi. 

Seuraa myyntiäsi reaaliajassa mistä vain, tee muutoksia tuotteisiin ja siirrä kassoja myyntipisteeltä toiselle. 

CoreGo Cloudissa hallinnoit myös kulunvalvonnan dataa, CoreGo Shop -tuotteita ja raportteja, integraatioitasi ja paljon muuta. 

Tehokas pilvipohjainen taustajärjestelmä kaikkien CoreGo-ratkaisujesi hallinnointiin.

Mitä kaikkea CoreGo Cloudissa voi hallinnoida?

Kassajärjestelmä

CoreGo Cloud kulkee käsi kädessä CoreGo POS -kassajärjestelmän kanssa tehden kassan hallinnasta sujuvaa ja vaivatonta – myös etänä. Voit hallita hintoja, tuotevalikoimaa, kassanäkymää, alennuksia, maksutapoja ja jopa kuittiasetuksia keskitetysti, mikä tehostaa myyntiä ja helpottaa liiketoimintasi kasvua. Muutoksia voidaan tarvittaessa tehdä myös tapahtumasi aikana, mikä tekee myynnistä joustavaa.

Maksupäätteet  

Hallinnoi, mille myyntipisteelle mikäkin maksupääte kuuluu. CoreGo Cloudissa voit yhdistää kassajärjestelmän ja maksupäätteet keskenään ennen myyntiä. Yksittäisten päätteiden siirto myyntipisteeltä toiselle onnistuu nopeasti ja vaivattomasti vaikka kesken tapahtuman. 

Myyntiraportit  

Myynnin seuraaminen ja analysointi on ensisijaisen tärkeää onnistuneen tapahtuman ja liiketoiminnan luomisessa. CoreGo Cloud tarjoaa monipuoliset myyntiraportointityökalut, jotka auttavat sinua ymmärtämään, mitkä tuotteet tai palvelut ovat suosituimpia, missä myynti kasvaa ja missä parannuksia tarvitaan. Nämä tiedot auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä ja optimoimaan liiketoimintaasi.  

Kulunvalvonta  

Kulunvalvonta on olennainen osa monia tapahtumia ja CoreGo Cloud tekee sen hallinnasta vaivatonta. Voit määrittää kuka saa pääsyn mihinkin tilaan tai alueelle, seurata henkilöstön ja tapahtumakävijöiden liikkumista ja varmistaa turvallisuuden tapahtumassasi. Kaikki tämä onnistuu helposti ja reaaliaikaisesti CoreGo Cloudissa. 

CoreGo Shop

Verkkokaupan hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa, kuin CoreGo Cloudin avulla. Voit luoda, muokata ja päivittää verkkokauppaasi vaivattomasti. Tuotteiden lisääminen, lipputuotteiden muokkaus, tilausten hallinta ja asiakkaiden seuranta onnistuu kaikki yhdestä paikasta. CoreGo Cloudista saat myös reaaliaikaista tietoa myynnin toteutumisesta. 

Integraatiot

CoreGo Cloud tarjoaa laajat mahdollisuudet integraatioihin eri järjestelmien kanssa. Voit yhdistää sen muihin ohjelmistoihin, kuten kirjanpitojärjestelmiin, varastonhallintaan ja markkinointityökaluihin. Tämä tehostaa tiedonkulkua ja säästää aikaasi.  

Varasto

Tapahtuman tuotteiden logistinen hallinnointi on paljon aikaa ja resursseja vievä kokonaisuus. CoreGo Cloud sisältää varastonhallintatyökalun, jolla voit tehostaa tapahtumasi tuotehallintaa. Lataa CoreGo Cloudiin sähköisiä kuormakirjoja ja hallinnoi varastotilannettasi reaaliajassa. 

Asiakasrekisterit

Voit luoda kattavia asiakas- tai kävijärekistereitä suoraan CoreGo Cloudiin. Voit määritellä työntekijöillesi erilaisia käyttöoikeuksia ja mahdollistaa asiakastietojen, ostohistorian ja kulunvalvontatietojen hallinnoinnin nopeasti ja turvallisesti. 

Yhtenäisen taustajärjestelmän edut

Kattavuus

CoreGo Cloud kattaa kaikki CoreGon ratkaisut ja integraatiot yhdessä järjestelmässä, mikä helpottaa kaikkien käytössäsi olevien teknologiaratkaisujen hallintaa.

Helppokäyttöisyys

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee CoreGo Cloudin käytöstä intuitiivista ja nopeaa. Tarjoamme laadukasta myös asiakastukea ja koulutusta, jotta voit hyödyntää CoreGo Cloudin kaikkia mahdollisuuksia.

Integroitavuus

CoreGo Cloud voidaan integroida eri järjestelmiin ja ohjelmistoihin, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun eri tarpeisiisi.

Turvallisuus

CoreGo Cloud noudattaa tiukimpia tietoturvastandardeja, joten voit olla varma, että tietosi ovat turvassa.

CoreGo Cloud takaa sinulle CoreGo-ratkaisujesi helpon hallinnoinnin, analytiikan ja kattavat raportit sekä kattavat integraatiomahdollisuudet. Ota yhteyttä, niin esittelemme mielellämme CoreGo Cloudin ja sen mahdollisuuksia yrityksellesi tai tapahtumallesi.

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.