CoreGo on tänä vuonna yhteistyökumppanina Suomen suurimmassa musiikkialan ammattilaistapahtumassa Music x Mediassa. 

Yli 1000 musiikki- ja tapahtuma-alan edustajaa, satoja puhujia, livemusiikkia sekä CoreGon oma piste ja afterit – tästä on vuoden 2023 Music x Media tehty. Tampere-talolla 4.7.10.2023 järjestettävä seminaaritapahtuma on täynnä inspiroivia seminaareja, kiinnostavia keskusteluja, uusia ideoita ja mahdollisuuksia verkostoitua. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat myös Lost in Music -klubifestivaali ja Industry Awards -gaala. 

Yli 1000 musiikki- ja tapahtuma-alan edustajaa, satoja puhujia, livemusiikkia sekä CoreGon oma piste ja afterit.

CoreGo on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista, ja olemme mukana nelipäiväisessä tapahtumassa sekä oman tiimimme että tapahtumassa esillä olevan CoreGo-pisteen ja afterwork-tapahtumien voimin. Järjestämme CoreGon pisteellä afterit sekä torstaina että perjantaina klo 14.30–16.00.   

 

CoreGon pisteellä yhdistyvät maksuratkaisut, muu tapahtumateknologia sekä afterit 

Pisteellämme voit tutustua maksuratkaisuihimme sekä muuhun tapahtumateknologiaamme, jakaa ideoita CoreGon tiimin kanssa sekä nauttia aftereista. Pisteellä esittelemme muun muassa 

  1. tapahtumakäyttöön soveltuvaa CoreGo POS -kassasovellusta ja siihen yhdistettyjä maksupäätteitä,
      
  2. älykkäitä drinkkikortteja, joilla voidaan korvata paperiset juoma- ja ruokalipukkeet sekä 
     
  3. uuden kameraratkaisumme, joka tehostaa tapahtumien kävijälaskentaa ja kulunvalvontaa.   

Drinkkimestarimme ja asiakasvastaavamme Jarno, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus baaritöistä ja suomalaisten festareiden anniskelujärjestelyistä, on loihtinut yksinoikeudella Music x Mediaa varten kaksi erilaista drinkkiä. CoreGo tarjoaa drinkkejä afterwork-hengessä ensimmäisille 50 janoiselle. Tarjolla on sekä alkoholillinen että alkoholiton vaihtoehto.    

 

CoreGon missiona on tehdä tapahtuman järjestämisestä sujuvaa, huoletonta ja hauskaa 

CoreGo tarjoaa moderneja maksuratkaisuja ja muuta tapahtumateknologiaa tapahtumiin ja tapahtumataloille ml. festivaalit, klubit, stadionit ja areenat, messut ja urheiluseurat.   

Missionamme on tehdä sekä tapahtuman järjestämisestä että siihen osallistumisesta sujuvaa, huoletonta ja hauskaa. Vahvan teknologia- ja asiakaspalveluosaamisemme taustalla on ketterä tiimi, jolta löytyy sekä intoa että myös pitkän linjan kokemusta erilaisista tapahtumista ja tehtävistä. 

Tervetuloa Music x Mediaan ja tutustumaan tapahtumaratkaisuihimme sekä tiimiimme CoreGon pisteelle koko tapahtuman ajan! 

Lisätietoja ja yhteydenotot: 

Johanna Mustonen 
Myyntijohtaja 
+358 50 328 2200 
johanna@corego.fi 

Teemu Nyyssölä 
Myyntipäällikkö 
+358 50 412 8376 
teemu@corego.fi 

Hanna Maria Pinta 
Markkinointipäällikkö 
+358 50 556 6175 
hannamaria@corego.fi