CoreGo POS

Toimintavarma kassajärjestelmä tehokkaampaan myyntiin

Etsitkö tehokasta, monipuolista ja omiin järjestelmiisi integroituvaa point-of-sale-järjestelmää?  

CoreGo POS on ratkaisu, joka vastaa modernin liiketoiminnan ja muuttuvan ympäristön tarpeisiin. Helppokäyttöinen Android-pohjainen kassasovellus auttaa sinua hallitsemaan myyntiä, varastoa ja asiakastietoja tehokkaasti. 

CoreGo POS screen

Riippumatta toimialastasi tai yrityksesi koosta, CoreGo POS auttaa sinua optimoimaan myyntiäsi ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Kassajärjestelmä on kehitetty yhteistyössä tapahtuma-alan tekijöiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. 

CoreGo toimittaa kassajärjestelmän lisäksi myös kassapäätteet, kiinteät kassat integroiduilla maksupäätteillä sekä erilliset maksupäätteet avaimet käteen -periaatteella. 

CoreGo POS on helppokäyttöinen, selkeä ja monipuolinen kassajärjestelmä.

Miksi CoreGo POS?

Tehokkaampaa myyntiä 

CoreGo POS -sovelluksella myynti on aina nopeaa ja tehokasta. Sovellus tukee monenlaisia maksutapoja kuten käteis- ja korttimaksuja, älykortteja ja -rannekkeita, QR-lipukkeita sekä pöytälaskutusta.  

Helppo käyttöliittymä 

CoreGo POS on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Pitkää käyttökoulutusta ei tarvita, joten uusien työntekijöiden on helppo ottaa maksujärjestelmä käyttöön. 

Raportit ja analytiikka 

CoreGo POS tarjoaa kattavat reaaliaikaiset raportit ja analytiikkatyökalut, joiden avulla voit ymmärtää asiakkaittesi ostokäyttäytymistä ja tehdä parempia strategisia päätöksiä. Näät kattavat raportit suoraan CoreGo Cloudista, CoreGon selainpohjaisesta taustajärjestelmästä.  

Varastonhallinta 

Seuraa varaston määrää reaaliajassa ja varmista tuotteiden riittävyys koko tapahtuman tai myyntijakson ajan.  

Monipuolinen integroitavuus 

Sovellus integroituu saumattomasti erilaisiin maksujärjestelmiin, kirjanpito-ohjelmistoihin ja muihin työkaluihin, mikä tekee järjestelmien päivittäisestä hallinnasta vaivatonta. Lue lisää CoreGon tarjoamista integraatiosta täältä 

Tuki ja päivitykset 

CoreGo tarjoaa kattavaa asiakastukea. Autamme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat ja annamme ohjeita järjestelmiemme parhaaseen käyttöön. Päivitämme jatkuvasti sovellusta varmistaaksemme sen vastaavan aina tapahtumasi tai yrityksesi tarpeita. 

Mitä huomioida maksuratkaisua valitessa?

Nopeus ja helppokäyttöisyys 

Maksuratkaisun tulisi olla helppokäyttöinen sekä sinulle että asiakkaillesi. Monimutkaiset maksuprosessit voivat aiheuttaa asiakkaille turhautumista ja keskeytyksiä. CoreGo POS on toimintavarma, nopea ja helppokäyttöinen, olivat myyjät sitten kokeneita tai ensikertalaisia.   

Maksutapojen monipuolisuus 

Valitse maksuratkaisu, joka tukee laajaa valikoimaa maksutapoja. CoreGo POS tukee useita maksutapoja kuten luottokortit, mobiilimaksut, käteinen, yrityslaskutus, QR-lipukkeet sekä älyrannekkeet ja -kortit. Tämä varmistaa, että asiakkaat voivat maksaa itselleen sopivalla tavalla.  

Kustannukset 

Selvitä tarkasti maksuratkaisun hinnoittelu. Tämä sisältää sekä transaktiomaksut että mahdolliset kuukausimaksut tai sopimusmaksut. CoreGon maksuratkaisujen hinnoittelu on joko tapahtuma- tai kuukausikohtaista, jolloin maksat vain siltä ajalta, kun maksuratkaisut ovat käytössäsi. Jos toimintasi on sesonkiluontoista, voit palauttaa laitteiston hiljaisemman kauden ajaksi. 

Turvallisuus 

Maksuratkaisun on oltava turvallinen, ja sen tulisi noudattaa alan standardeja ja määräyksiä. CoreGolla asiakkaiden tietojen suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää ja panostamme jatkuvasti kehitystyöhön sekä ratkaisujemme toiminnan että turvallisuuden kannalta.  

Integraatiot 

Maksuratkaisun tulisi olla helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin, kuten lipunmyyntijärjestelmiin, kirjanpito-ohjelmiin ja muihin hallintasovelluksiin. CoreGon maksuratkaisut on integroitu jo useisiin erilaisiin ohjelmistoihin. 

Maksujen käsittelyn nopeus 

Maksujen käsittelyaika voi vaihdella eri maksuratkaisujen välillä. Maksujen nopea käsittely on tärkeää erityisesti suurissa tapahtumissa, jotta vältetään pitkät jonot maksupisteissä. CoreGo on optimoinut maksujen käsittelyajat mahdollisimman lyhyiksi.  

Maksujen palautus- ja peruutuskäytännöt 

Selvitä, miten maksuratkaisu käsittelee palautuksia ja peruutuksia. CoreGolla maksujen palautus ja peruutus on helppoa ja nopeaa, mikä lisää ostotilanteiden kokonaisvaltaista asiakastyytyväisyyttä.  

Raportointi ja analytiikka 

Hyvä maksuratkaisu tarjoaa kattavan raportointi- ja analytiikkatyökalun, joka auttaa sinua seuraamaan myyntiä ja maksutapahtumia. CoreGon reaaliaikainen raportointijärjestelmä tekee myynnin seuraamisesta vaivatonta ja mahdollistaa tarvittaessa nopeatkin muutokset hinnastoissa ja tuotevalikoimassa. 

Toimiva datayhteys 

Nykyajan maksuratkaisuissa toimiva datayhteys on nopean ja toimivan maksamisen perusta. CoreGon maksuratkaisut sisältävät kattavat yhteydet, mutta lisäksi CoreGon erillisellä datayhteysratkaisulla voidaan tukea suurtapahtumien ja haastavissa sijainneissa järjestettävien tapahtumien kassojen toimintaa.   

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki 

Varmista, että maksuratkaisun tarjoaja tarjoaa luotettavaa asiakastukea ja on tavoitettavissa ongelmatilanteissa. CoreGon tarjoaa kattavaa ja nopeaa teknistä tukea sekä tarvittaessa tapahtumanaikaista päivystystä, jotta myyntitilanteet sujuisivat aina ongelmitta. 

Skaalautuvuus 

Valitse maksuratkaisu, joka skaalautuu tarpeidesi mukaan. Jos et ole varma tapahtumasi koosta ja ratkaisujesi tarpeesta, tulee maksuratkaisun pystyä tukemaan suurempaa volyymia. CoreGon ratkaisu skaalautuu täysin tarpeesi mukaan ja toimitamme lyhyelläkin varoitusajalla lisää laitteita. 

Valitsemalla CoreGon maksuratkaisun voit varmistaa, että tapahtumasi tai yrityksesi maksuprosessit ovat sujuvia, turvallisia ja asiakasystävällisiä ✅ 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.