CoreGo Shop

Helppokäyttöinen ja monipuolinen verkkokauppa-alusta

Toimiva verkkokauppa on tärkeä osa nykypäivän liiketoimintaa. 

CoreGo Shop on monipuolinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto yrityksellesi, mikäli haluat myydä tuotteitasi myös verkossa. 

Kustomoi verkkokauppa brändisi mukaiseksi, luo tuotteet ja aloita myynti tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Voit helposti hallita tuotteitasi, hinnoittelua, varastotilannetta ja tilauksia yhden hallintapaneelin kautta.

Miksi CoreGo Shop?

 

Monipuoliset tuotekategoriat ja tuotesivut  

CoreGo Shop mahdollistaa tuotteidesi tehokkaan organisoimisen monipuolisten tuotekategorioiden avulla. Voit helposti luoda ja muokata kategorioita, jotta asiakkaat löytävät etsimänsä tuotteet nopeasti. Lisäksi jokaiselle tuotteelle luodaan yksityiskohtainen tuotesivu, jolla voit esitellä tuotetta kattavasti kuvien ja tekstien avulla.

Helppo hallinta ja mukautettavuus  

CoreGo Shopin käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Voit helposti hallita tuotteitasi, hinnoittelua, varastotilannetta ja tilauksia yhden hallintapaneelin kautta CoreGo Cloudissa, joka toimii kaikkien CoreGo-ratkaisujesi hallinta-alustana. Lisäksi alusta on täysin mukautettavissa, joten voit muokata ulkoasua ja lisätä brändisi identiteettiä verkkokauppaasi.

Stailaa verkkokauppasi brändisi mukaiseksi  

Voit personoida CoreGo Shopin oman brändisi mukaiseksi värien, logojen, kuvien ja fonttien avulla. Luo tuotekuvat, bannerit ja muut elementit yrityksesi tyyliin sopivaksi. Verkkokauppa on myös mahdollista integroida osaksi omia verkkosivujasi.  

Monipuoliset maksuvaihtoehdot  

CoreGo Shop tukee suosituimpia maksutapoja kuten pankki- ja luottokorttimaksut, laskutus sekä Smartum-etu. 

Toimitusten ja toimituskulujen hallinta  

Verkkokaupan menestyksessä toimitusprosessi ja toimituskulujen hallinta ovat avainasemassa. CoreGo Shop tarjoaa kattavan toimitus- ja toimituskulujenhallintajärjestelmän, jonka avulla voit määrittää erilaisia toimitusvaihtoehtoja ja hinnoitella niitä asiakkaidesi tarpeiden mukaisesti. 

Monipuoliset lipputuotteet  

CoreGo Shop tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisten lipputuotteiden luomiseen. Voit lähettää asiakkaillesi fyysisiä lippuja tai luoda PDF-lippuja, jotka lähtevät asiakkaasi sähköpostiin automaattisesti oston jälkeen. PDF-lippuun voidaan luoda QR-koodi, joka voidaan lukea CoreGon kulunvalvontaratkaisuilla. Voit näin kerätä tarkkaa dataa ihmisten saapumisesta tapahtumaasi.  

Sujuva käyttöliittymä  

Nykyään mobiililaitteet ovat yksi suosituimmista tavoista tehdä ostoksia verkossa. CoreGo Shopin käyttöliittymä varmistaa, että verkkokauppasi näyttää houkuttelevalta ja toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, mikä parantaa ostokokemusta. Lisäksi alusta on optimoitu nopeaksi, mikä vähentää verkkokaupan latausaikoja ja parantaa hakukonenäkyvyyttä.  

Integrointimahdollisuudet  

CoreGo Shop on yhteensopiva monien muiden liiketoimintatyökalujen ja palveluiden kanssa. Voit helposti integroida esimerkiksi varastonhallinnan, kirjanpito-ohjelmiston ja markkinoinnin automaation järjestelmiä parantaaksesi liiketoimintasi tehokkuutta ja hallintaa. 

CoreGon asiakaspalvelu ja tuki  

Kuten muissakin CoreGon ratkaisuissa, on myös CoreGo Shopin taustalla asiakastuki, joka on aina valmis auttamaan. Saat meiltä ohjeita, opastusta ja teknistä tukea tarpeidesi mukaan, jotta voit luoda yrityksellesi mahdollisimman toimivan verkkokaupan.   

CoreGo Shop on monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia liiketoimintasi kasvattamiseksi verkossa. Olipa kyseessä sitten pieni perheyritys tai suuri kansainvälinen brändi, CoreGo Shop on luotettava valinta verkkokaupan perustamiseen ja laajentamiseen. Luo oma verkkokauppasi CoreGo Shopilla ja ota ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa ja monipuolisempaa myyntiä. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.