CoreGo POS -sovelluksella varustetut kassapäätteet olivat laajasti käytössä eri kokoisilla musiikkifestivaaleilla viime kesänä. Suurimmilla festareilla (mm. Ruisrock, Provinssi, Ilosaarirock, Qstock ja Blockfest) laitetarve nousi jopa useampiin satoihin.

Myyntitilanteissa muutokset ja teknologiaan liittyvät haasteet ovat välillä väistämättömiä. Meille on CoreGolla erittäin tärkeää pystyä reagoimaan maksamiseen liittyviin yllätyksiin ja tarvittaviin muutoksiin mahdollisimman nopeasti. Tapahtumien aikana ensisijainen tavoitteemme on varmistaa, että myyntipisteet saavat tarvittaessa nopeasti apua, joten tarjoamme mahdollisuuden CoreGon laajennettuun päivystystukeen tapahtumasi tarpeiden mukaan.

Asiakasvastaavamme Laura Jyringin mukaan nopea tuki on tärkeää, jotta myyjät saavat asiaankuuluvaa palvelua nopeasti, eikä viivytykset häiritse tapahtumaelämystä:

– Tukipyynnön tullessa pyrimme nopeaan reagointiin, helppoon saavutettavuuteen sekä joustavuuteen.

”Nopea tuki on tärkeää, jotta myyjät saavat asiaankuuluvaa palvelua nopeasti, eikä viivytykset häiritse tapahtumaelämystä.”

Päivystäjä auttaa laitteiden kanssa ja tuo tehokkuutta myyntiin

CoreGon tapahtumapäivystyksen tarkoitus on taata laitteiden saumaton toiminta ja tuoda nopeutta ja tehokkuutta myyntiin. CoreGon tapahtumapäivystys ja -tuki kattaa laite- ja tuotevalmistelut, laitekoulutukset sekä teknisen tuen tapahtumissa.

Suurille festareille lähtee CoreGolta aina useampi työntekijä, jolloin laitteiden kuljetus myyntipisteille, työntekijöiden koulutus sekä päivystäminen alueella onnistuvat sujuvasti. Pienemmille festareille lähtee yleensä yksi työntekijä ja osa tapahtumista luottaa pelkästään CoreGon päivystävään puhelintukeen.

Asiakasvastaavamme Laura kertoo, että ennen tapahtumaa CoreGon henkilökunta varmistaa, että kaikki laitteet ovat täysin valmiina:

– Laitteet ovat ladattuina ja niissä on oikeat tuotteet ja hinnat ohjelmoituna. Tapahtuman aikana olemme valmiita reagoimaan nopeasti ja tekemään muutoksia tuotteisiin ja hintoihin tarpeen mukaan. Jokainen asiakkaamme voi luottaa siihen, että olemme valmiina takaamaan sen, että laitteet toimivat moitteettomasti ja myynti on sujuvaa.

Päivystystä myös tapahtumien ulkopuolella

Tapahtumapäivystysten lisäksi asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme on käytettävissä aukioloaikojen puitteissa. Tekninen tuki on suunnattu kaikille meidän asiakkaillemme, joiden tapahtumat ovat toimiston aukioloaikojen ulkopuolella sekä viikonloppuisin. Sen tarkoitus on tarjota kattavaa etätukea ja mahdollistaa yksilöllinen apu asiakkaillemme.

CoreGon asiakaspalvelun ja teknisen tuen yhteystiedot:

Yleinen tuki
📧  asiakaspalvelu@corego.fi
📞 +358 10 200 3330
Aukioloajat (EEST):
ma-pe 9–17

Tekninen tuki
📞💬 +358 46 923 0528
Aukioloajat (EEST):
ma-to 9–17
pe 9–21
la 10–21

Tarjoamme myös lisäpalveluna mahdollisuuden laajennettuun puhelinpäivystystukeen tapahtumasi tarpeiden mukaan. Laajennetussa laitepuhelinpäivystyksessä tuki on saatavilla myös arki-iltaisin sekä sunnuntaisin.