ASIAKASTARINAT

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin maksu- ja kulunvalvontaratkaisuidemme käytöstä ja yhteistyöstä

Call to action image tablet

SECTO AUTOMOTIVE RALLY FINLAND

“CoreGo on ollut tapahtumamme kulunvalvonta- ja maksuratkaisujen toimittaja jo useamman vuoden ajan. Heidän palvelunsa ovat auttaneet meitä kehittämään tapahtumaamme tehokkaampaan ja kestävämpään suuntaan.”
Markus Häkkinen, Talous- ja hallintojohtaja, AKK Sports Finland

Lue lisää

Lähes kolmensadan tuhannen vuosittaisen kävijän myötä, Secto Automotive Rally Finland on yksi suurimmista vuosittaisista pohjoismaisista tapahtumista.

Secto Automotive Rally Finlandilla oli käytössään vuonna 2021:

 • RFID -passit
 • Tapahtuman kattava kulunvalvonta ja maksulaitteisto huoltoalueella
 • Laitteistokasaus ja tapahtuman aikainen ylläpito.

RFID passeja käytettiin katsojien kulunvalvontaan, henkilöstön kulkuoikeuksiin ja tapahtuman yritysasiakkaiden laskutuspalveluun. QR koodeja käytettiin myös laajasti katsojien pääsyoikeuksien validointiin.

Secto Automotive Rally Finlandilla oli käytössä myös mobiilisovellus vuonna 2021, joka rakennettiin käyttäen sovellusalustaamme. Sovellus luotiin auttamaan asiakkaita suunnittelemaan tapahtumavierailunsa. Sovelluksesta löytyi myös ajantasaista tietoa erikoiskokeista, aikatauluista sekä katsoja-alueista ja sitä käytettiin tärkeiden tapahtumatiedotteiden julkaisuun tapahtuman aikana.

“Olemme sitoutuneet tukemaan kestävää tulevaisuutta tapahtumissamme ja työskentely CoreGon kanssadigitaalisten ratkaisujen parissa on osa tätä prosessia. Digitaalinen rallipassi esitellään vuonna 2022, korvaten suurimmaksi osaksi muoviset passit ja avainnauhat. Myös erikoiskoeliput tulee olemaan saatavilla verkosta, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme entisestään.” Markus Häkkinen

Olemme työskennelleet AKK Sportin kanssa myös seuraavissa tapahtumissa:

 • Arctic Rally Finland 2021
 • SM-Ralli
 • Rallicross SM
Call to action image tablet

Qstock 2021

”Useampi tekijä johti siihen, että päätimme jättää käteisen pois kokonaan Qstockista tänä vuonna. CoreGo:n uusi CM5-maksupääte mahdollisti festivaalille cashless-toimintatavan. Olemme oikein tyytyväisiä siihen, kuinka järjestelmä onnistui.”
Pirjo Palonen, Ravintolapäällikkö & Aluesuunnittelija 

Lue Lisää

Qstock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Ensimmäisen kerran vuonna 2003 järjestetty kaksipäiväinen musiikkifestivaali toivottaa heinäkuisin tervetulleeksi Ouluun 40 000 kävijää.

Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun CoreGo toimitti maksujärjestelmän Qstockiin. Mobiililla CM5-maksujärjestelmällämme Qstock pystyi toimimaan ensimmäistä kertaa kokonaan ilman käteistä. Järjestelmä rakennettiin myös erilliseen langattomaan verkkoomme, mikä takasi turvallisen ja nopean palvelun.

Odotamme jo innolla vuoden 2022 Qstockia, joka järjestetään 29.–30.7. Lisää tietoa festivaalista löydät Qstockin nettisivulta.

Call to action image tablet

OLYMPIASTADION

“Kun Leijonat voittivat olympiakultaa Pekingissä, olivat CoreGon maksupäätteet Olympiastadionilla valmiina toimintaan jo seuraavana päivanä. Ketterät CM5-maksupäätteet varmistivat, etteivät kiekkofanit joutuneet juhlimaan janoisina tai nälkäisinä.”
Jani Immonen, Tapahtumapäällikkö, Compass Group

Lue lisää

Olympiastadionilla järjestettiin Suomen olympiamenestyksen juhlistamiseksi pikaisella aikataululla kansanjuhla, johon kutsuttiin 20 000 fania toivottamaan urheilijat tervetulleiksi takaisin Suomeen.

CoreGo valittiin Compass Groupin Olympiastadionin tapahtumiin maksujärjestelmien toimittajaksi ja olimmekin innoissamme saadessamme auttaa myös kansanjuhlan toteutumisessa. Toimitimme myyntipisteille lyhyellä varoitusajalla liikkuvat CM5-maksupäätteet ja perehdytimme henkilökunnan niiden käyttöön.

Olemme toimineet yhteistyössä Olympiastadionin kanssa myös seuraavissa tapahtumissa:

 • FIFA World Cup, Suomi-Ranska-maaottelu, marraskuu 2021
 • Helsinki Ski Weeks, helmikuu 2022
Call to action image tablet

EXPO STORIES

Expo Stories on vauhdilla kasvava yritys, joka järjestää messuja eri puolilla Ruotsia. Yritys on perustettu vuonna 2020 ja se järjestää messuja lähes 20 Ruotsin eri kaupungissa. 

Read more

CoreGo toimittaa RFID-maksujärjestelmän kokonaisuudessaan kaikkiin Expo Storiesin tasting-tapahtumiin. Android-kassapäätettä käytetään sekä maksutapahtumiin kaikilla myyntipisteillä että kulunvalvontaan sisäänkäynnillä. Alta voit lukea kaikki palvelut, joita olemme toimittaneet Expo Storiesille: 

 • RFID-rannekkeet (sirumaksaminen) 
 • CoreGon “event wallet” -sovellusalusta 
 • CM5-kassapäätteet kaikkiin tarvittaviin korttimaksuihin esim. lippujen ostamiseen tai arvon ostamiseen rannekkeeseen 
 • NFC-lukijat narikkaan, näytteilleasettajille sekä kulunvalvontaan sisäänkäynnillä
 • yhteydenpito näytteilleasettajien kanssa ennen tapahtumaa sekä kassapäätteiden tuotevalikoiman järjestely
 • asennus, ohjeistus ja tuki paikan päällä 
 • pääsy CoreGo Cloudiin, josta näytteilleasettajat ja tapahtuman järjestäjät voivat seurata tapahtuman myyntiin liittyvää dataa ja raportteja. 

CoreGon digitaalinen maksujärjestelmä tarjoaa tapahtumakävijöille mahdollisuuden sekä ladata arvoa tapahtumarannekkeelle että tarkastella kävijän omaa ostohistoriaa. Järjestelmä myös palauttaa käyttämättömän arvon takaisin kävijälle automaattisesti jokaisen tapahtuman jälkeen. 

CoreGon maksujärjestelmä on yhdistetty Expo Storiesin suunnitelemaan mobiilisovellukseen Expo Pay:hin. 

Lisää asiakastarinoita tulossa pian!