Asiakastarinat

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluidemme käytöstä ja yhteistyöstä
Call to action image tablet

SECTO AUTOMOTIVE RALLY FINLAND

“CoreGo on ollut tapahtumamme kulunvalvonta- ja maksuratkaisujen toimittaja jo useamman vuoden ajan. Heidän palvelunsa ovat auttaneet meitä kehittämään tapahtumaamme tehokkaampaan ja kestävämpään suuntaan.”
Markus Häkkinen, Talous- ja hallintojohtaja, AKK Sports Finland

Lue lisää

Lähes kolmensadan tuhannen vuosittaisen kävijän myötä, Secto Automotive Rally Finland on yksi suurimmista vuosittaisista pohjoismaisista tapahtumista.

Secto Rally Finlandilla oli ratkaisuistamme käytössään vuonna 2022:

  • uudet digitaaliset rallipassit
  • fyysiset RFID-passit, joissa maksumahdollisuus yritysasiakkaille
  • kattava kulunvalvonta ja maksuratkaisut huoltoalueella
  • laitteiston kasaus ja tapahtumanaikainen ylläpito.

RFID-passeja käytettiin katsojien kulunvalvontaan, henkilöstön kulkuoikeuksiin ja tapahtuman yritysasiakkaiden laskutuspalveluun. Digitaalisessa rallipassissa olevia QR-koodeja käytettiin myös laajasti katsojien pääsyoikeuksen validointiin.

Secto Rally Finlandin mobiilisovellus julkaistiin vuonna 2021, ja se rakennettiin käyttäen CoreGon mobiilisovellusalustaa. Sovellus luotiin auttamaan asiakkaita suunnittelemaan oma tapahtumavierailunsa. Sovelluksesta löytyi myös ajantasaista tietoa erikoiskokeista, aikatauluista sekä katsoja-alueista, ja sitä käytettiin tärkeiden tapahtumatiedotteiden julkaisuun tapahtuman aikana.

Olemme työskennelleet AKK Sportin kanssa myös seuraavissa tapahtumissa:

  • Arctic Rally Finland 2021
  • SM-Ralli
  • Rallicross SM
Call to action image tablet

Qstock

”Useampi tekijä johti siihen, että päätimme jättää käteisen pois kokonaan Qstockista. CoreGo:n CM5-maksupääte mahdollisti sen, että käteistä ei enää tarvittu. Olemme oikein tyytyväisiä siihen, kuinka ratkaisu onnistui.”

Pirjo Palonen, Ravintolapäällikkö & Aluesuunnittelija 

Lue Lisää

Qstock on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Ensimmäisen kerran vuonna 2003 järjestetty kaksipäiväinen musiikkifestivaali toivottaa heinäkuisin tervetulleeksi Ouluun 40 000 kävijää.

2021 oli ensimmäinen vuosi, kun CoreGo toimitti maksujärjestelmän Qstockiin. CM5-maksujärjestelmällämme Qstock pystyi toimimaan ensimmäistä kertaa kokonaan ilman käteistä. Järjestelmä rakennettiin myös erilliseen langattomaan verkkoomme, mikä takasi turvallisen ja nopean palvelun.

Vuonna 2022 jatkoimme samalla käteisettömällä ratkaisulla ja toimimme sujuvan festivaalielämyksen Qstockin kävijöille.

📸 Lassi Karvonen / Qstock