Datayhteydet

Luotettava ja kattava netti tapahtumaasi

Toimiva datayhteys muodostaa nykyaikaisen tapahtuman selkärangan.  

Monet tekniset laitteet – maksupäätteet mukaan lukien – vaativat luotettavan ja nopean verkkoyhteyden toimiakseen moitteettomasti. Toimivat verkkoyhteydet ovat olennaisen tärkeitä varmistaaksemme, että maksut ja kulunvalvonta sujuvat vaivattomasti ja turvallisesti. 

CoreGo tarjoaa luotettavia ja suorituskykyisiä datayhteysratkaisuja, jotka varmistavat kaikkien teknologisten ratkaisujemme toiminnan. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin ja tapahtumiin.  

Verkkoyhteyden rakentaminen alkaa aina suunnittelulla ja alueen läpikäymisellä, jotta voimme taata toimivan yhteyden tapahtumassasi. CoreGo toteuttaa ratkaisut avaimet käteen -periaattella, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista. 

Jos suunnittelet tapahtumaasi suurelle yleisölle tai katvealueella, varmista toimiva netti CoreGon datayhteysratkaisulla. 

Miksi valita CoreGon datayhteydet?

Tehokkuus 

Parannamme maksuratkaisujen ja muiden laitteiden tehokkuutta varmistamalla, että niiden datayhteys toimii moitteettomasti. Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla ratkaisu, joka toimii varmasti.  

Luotettavuus 

CoreGon ratkaisut perustuvat uusimpaan teknologiaan ja ammattitaitoiseen tukitiimiin, mikä takaa, että verkkoyhteytesi ovat aina käytettävissä ja toiminnassa tapahtumasi sijainnista ja asiakasmäärästä riippumatta.  

Turvallisuus 

Tarjoamme turvallisia datayhteyksiä, jotka suojaavat laitteita ja järjestelmiä mahdollisilta tietoturvauhilta.  

Räätälöitävyys 

Jokainen tapahtuma on erilainen kokonsa, sijaintinsa ja tarpeittensa puolesta, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun tapahtumasi vaatimuksia.   

Helppous 

Kun valitset CoreGon datayhteysratkaisut, valitset myös helppouden. Vastaamme aina yhteyksien suunnittelusta ja tarvittavista asennuksista, joten voit keskittyä tapahtumasi järjestämiseen rauhassa. 

Miksi toimivaan datayhteyteen tapahtumissa kannattaa panostaa?

Teknologiset ratkaisut vaativat toimivan netin 

Kun suuri määrä ihmisiä kokoontuu samaan paikkaan, dataverkon kapasiteetti saattaa olla riittämätön. Tämä voi johtaa hitaisiin tai epävakaisiin verkkoyhteyksiin, mikä vaikeuttaa esimerkiksi sosiaalisen median sekä muiden mobiilisovellusten ja netin käyttöä. Myös kaikki teknologiset ratkaisut aina maksuratkaisuista kulunvalvontalaitteisiin ja järjestelmien keskinäiseen kommunikaatioon vaativat luotettavan ja nopean datayhteyden toimiakseen moitteettomasti. Kun datayhteydet ovat kunnossa, tapahtumakävijät voivat nauttia tapahtumasta täysin rinnoin.  

Varmat ja nopeat maksut 

CoreGo tarjoaa laadukkaita maksuratkaisuja tapahtumille ja yrityksille eri toimialoilla. Maksupäätteiden ja kassajärjestelmien toimivat datayhteydet ovat olennaisen tärkeitä varmistaaksemme, että maksut sujuvat vaivattomasti ja turvallisesti. Kun netti on kunnossa, myyntipisteillä ostoksia tekevät asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän maksutapahtumansa sujuvat ilman viivästyksiä tai keskeytyksiä, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisää myyntiä. 

Tehokas kulunvalvonta 

CoreGo tarjoaa kattavan kulunvalvontaratkaisun tapahtumiin aina ranneke- ja kulkupassiratkaisuista kulunvalvontaportteihin ja -lukijoihin. Toimivat datayhteydet takaavat, että kulunvalvontajärjestelmät toimivat jatkuvasti ja keräävät tarkkaa dataa kävijöiden liikkeistä sekä tapahtuman kävijämäärästä. CoreGon reaaliaikainen raportointijärjestelmä toimii parhaiten, kun verkkoyhteys on kunnossa. 

Tapahtumien yleinen viihtyvyys 

Nettiyhteyden toiminta on tärkeää jokaisen tapahtumakävijän kannalta. Suuretkaan asiakas- tai tapahtujakävijämäärät eivät haittaa maksu- ja kulunvalvontaratkaisujen toimintaa, kun käytössä on CoreGon datayhteysratkaisu laitteiden ja järjestelmien tukena.  

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.