Integraatiot

Kattavat integraatiot järjestelmiisi tekevät liiketoiminnastasi sujuvaa ja tehokasta

CoreGo on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden hallita liiketoimintaansa sujuvasti ja tehokkaasti. 

Siksi olemme kehittäneet monipuolisen joukon integraatioita, jotka yhdistävät CoreGon järjestelmän muihin keskeisiin työkaluihin ja palveluihin. 

Joukkoon kuuluvat mm. kirjanpito-, kuormakirja- ja lippujärjestelmäintegraatiot, joiden lisäksi olemme toteuttaneet integraatioita myös muihin kassajärjestelmiin. 

CoreGon kanssa voit luottaa siihen, että myynti-, kassa- ja kirjanpitotiedot kulkevat saumattomasti ja tarkasti eri järjestelmien välillä.

Kirjanpitointegraatiot  

Yrityksen kirjanpito on keskeinen osa liiketoiminnan hallintaa. CoreGo tekee siitä entistä helpompaa tarjoamalla useita kirjanpitointegraatioita, jotka varmistavat saumattoman tietojenvaihdon CoreGon kassajärjestelmän ja kirjanpitoalustasi välillä.  

CoreGon järjestelmä on integroitu jo seuraaviin kirjanpitojärjestelmiin:  

Visma Fivaldi 

Visma Netvisor 

CGI 

ProCountor 

TripleTex 

Fortnox  

Kaikissa kirjanpitointegraatioissa pyrimme varmistamaan, että myyntidata siirtyy suoraan kirjanpitojärjestelmääsi joko tuotekategoriatasolla tai muilla valitsemillasi tasoilla. Lisäksi monet näistä integraatioista mahdollistavat laskujen viennin kohdejärjestelmään sujuvasti.

Kassajärjestelmäintegraatiot  

CoreGo haluaa varmistaa mahdollisimman kattavat kassajärjestelmät erilaisiin myyntitilanteisiin tarjoamalla integraatioita myös muihin kassajärjestelmiin. Ota yhteyttä ja kysy ajantasainen tieto kassajärjestelmäintegraatioista.

Lippujärjestelmäintegraatiot  

CoreGo tarjoaa kattavan kulunvalvontapalvelun, joka tukee useiden eri lipuntoimittajien lipputyyppejä ja -järjestelmiä. Ota meihin yhteyttä ja kysy ajantasainen tieto lippujärjestelmäintegraatioista. 

Sähköiset kuormakirjat  

Tarjoamme integraation useille tavarantoimittajille, jotta voit hallita kuormakirjoja sähköisesti ja mahdollisimman tehokkaasti. 

Kaipaatko jotain tiettyä integraatiota?

 

Jos tarvitset muita integraatioita tai erikoisratkaisuja, otathan meihin yhteyttä. Kehitämme CoreGon järjestelmiä ja lisäämme valikoimaamme uusia integraatioita asiakkaidemme tarpeiden perusteella jatkuvasti.   

Järjestelmäintegraatiot tekevät liiketoimintasi hallinnasta vaivatonta ja tehokasta. CoreGon kanssa voit luottaa siihen, että myynti-, kassa- ja kirjanpitotiedot kulkevat saumattomasti ja tarkasti eri järjestelmien välillä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.