Kameraratkaisu kävijälaskentaan

Analysoi anonyymia dataa ja opi asiakkaittesi käyttäytymisestä 

CoreGon kameraratkaisu on erinomainen työkalu kävijälaskentaan ja tilojen tehokkaampaan hyödyntämiseen tapahtumissa ja muissa ympäristöissä. 

Ratkaisu antaa sinulle kullanarvoista tietoa ihmismassojen liikehdinnästä. Tehosta aluesuunnittelua, kehitä kulkuväyliä ja tee tapahtumastasi viihtyisämpi.

messukeskus kävijälaskenta

Tekoälyä ja 5G-verkkoa käyttävä kamerajärjestelmä tunnistaa ihmisten liikkeitä muodostaen anonyymia dataa tapahtumasuunnittelun tueksi.

Ihmisvirtojen lisäksi järjestelmä laskee myös ihmisten alueella ja jonoissa viettämää aikaa. Kamerat eivät tallenna videokuvaa eivätkä tunnista ihmisiä. 

Datan avulla voit löytää alueilta ruuhkapiikkejä tai pullonkauloja ja ehkäistä niiden syntymistä. 

Miksi CoreGon kameraratkaisu?

1. Kerää konkreettista dataa ihmisten liikkeistä tapahtumassasi

2. Suunnittele tehokkaampia ja turvallisempia alueita 

3. Optimoi myyntiä ihmisten liikehdinnän perusteella

4. Luo kävijöille viihtyisämpi tapahtumaympäristö 

Kameraratkaisu toimitetaan, asennetaan ja ohjelmoidaan alueelle CoreGon toimesta. CoreGo kouluttaa avainhenkilöt järjestelmän käyttöön sekä datan analysointiin. Tarjoamme teknistä tukea järjestelmän hallintaan ja datalähteiden muokkaamiseen aina tarvittaessa.  

Kuvaruudulle voidaan piirtää datalähteiksi sekä viivoja että suljettuja alueita. Viivalaskennalla lasketaan viivan ylittäviä henkilöitä ja aluelaskennalla suljetun alueen ihmismäärää kullakin hetkellä. Voit luoda datalähteitä tarkasti valitsemillesi alueille ja analysoida kerättyä dataa reaaliajassa sekä jälkikäteen.   

Voit vertailla eri alueiden kävijämääriä, vertailla saman alueen kävijämääriä eri ajankohtina tai laskea, kauanko ihmiset viettävää aikaa tietyllä alueella. Datan avulla voit löytää alueilta ruuhkapiikkejä tai pullonkauloja ja ehkäistä niiden syntymistä muokkaamalla alueen kulkureittejä tai esimerkiksi myyntipisteiden sijaintia. Saat myös lisää tietoa siitä, mitä palveluita ihmiset käyttävät ja mihinkin aikaan, jotta voit optimoida mm. henkilökunnan ja asiakaspaikkojen määrään. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.