CoreGon kulunvalvonta

Helppo, nopea ja turvallinen sisäänpääsy tapahtumasi kävijöille

Tapahtuman kulunvalvonta vaatii huolellista suunnittelua, valmistautumista ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. 

CoreGon kulunvalvontaratkaisulla varmistat, että tapahtumasi sujuu turvallisesti, tehokkaasti ja juuri niin, kuin olet suunnitellut. 

Riippumatta tapahtumasi koosta, toimitamme kattavasti kulunvalvontaan tarvittavan laitteiston, järjestelmän, integraatiot sekä asennukset. 

CoreGon kulunvalvontaratkaisu tekee tapahtuman järjestämisestä helppoa.

Miksi valita CoreGon kulunvalvontaratkaisu?

Tee sisäänpääsystä nopeaa ja vaivatonta  

CoreGon älykkäät kamerat, kulunvalvontaportit ja käsilukijat sopivat kaikenkokoisiin tapahtumiin. Vältä jonot ja tee tapahtumakävijöiden tapahtumakokemuksesta sujuvampi. 

Kerää dataa ja kehitä tapahtumaasi  

Kerää dataa jokaisesta kulkukerrasta ja analysoi, missä ja milloin tapahtumasi kävijät liikkuvat. Lisää kulunvalvontalaitteita alueille ja porteille, joille muodostuu ruuhkapiikkejä. 

Vähennä henkilökuntaa 

Laita teknologia hommiin ja luovu lipuntarkastajista – automaattiset kulunvalvontaporttimme lukevat sekä digitaalisia RFID-rannekkeita että PDF-lippujen QR-koodeja. Kameraratkaisulla lasket kävijöitä ilman skannauksia. 

Integroi lippukauppasi 

Laitteemme ovat integroitavissa useiden suosittujen lipuntarjoajien ja muiden taustajärjestelmien kanssa. 

Mitä huomioida kulunvalvontaratkaisua valitessa?

Paras mahdollinen kävijäkokemus 

Tee tapahtumaelämyksestä mielekkäämpi asiakkaillesi. Teknologiaa hyödyntävät ratkaisut helpottavat lipuntarkastusta ja vähentävät ruuhkapiikkien syntymistä.  

Datan kerääminen 

Kulunvalvontaratkaisut keräävät runsaasti tietoa kävijöiden toiminnasta ja liikkumisesta. Tätä tietoa voidaan hyödyntää tulevien tapahtumien suunnittelussa ja parantamisessa. CoreGon laitteet lukevat sekä älyrannekkeita ja -kortteja että QR-koodeja.  

Tarkka pääsynhallinta 

Järjestäjänä voit tarkasti hallita, mihin osiin tapahtuma-aluetta eri henkilöt saavat pääsyn. Tietyt työntekijät tai artistit voivat päästä lavan taakse, kun taas yleisölle on oma pääsyalueensa. CoreGon järjestelmään voidaan aktivoida digitaalisia kulkulupia eri henkilöille. 

Turvallisuus 

CoreGon kulunvalvontaratkaisu auttaa varmistamaan, että vain oikeutetut henkilöt pääsevät tapahtuma-alueelle. Teknologiaa hyödyntävä ratkaisu vähentää riskiä ei-toivotuille vierailijoille ja väärinkäytöksille.  

Reaaliaikainen raportointi ja seuranta  

Voit seurata reaaliajassa CoreGo Cloudista, kuinka moni henkilö on saapunut tapahtumaasi ja mihin aikaan. Voit myös rajata kävijämääriä tietyille alueille. Jos tapahtumassa ilmenee turvallisuusongelmia, kuten väkivaltaa tai hätätilanteita, kulunvalvontaratkaisun avulla voidaan nopeasti reagoida tarvittaessa. 

Joustavuus ja integraatiot  

CoreGon älykäs kulunvalvontaratkaisu toimii erilaisissa tapahtumissa niiden koosta tai alueen laajuudesta riippumatta. Voit yhdistellä laitteita ja erilaisia tunnisteita haluamasi mukaan tapahtuma-alueen eri osissa. CoreGon kulunvalvontaratkaisu on integroitu yhdistettävissä useiden kansainvälisten ja paikallisten lipputoimijoiden kanssa. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.