Rauman Lukon perinteinen Pitsiturnaus keräsi jo 30. kerran yleisöä Kivikylän Areenalle ja sen ympäristöön seuraamaan turnausta elokuun ensimmäisenä perjantaina. Loppuunmyyty tapahtuma tarjosi jääkiekon lisäksi myös oheisohjelmaa kuten musiikkia ja laajennettuja ravintolapalveluita. 

CoreGon maksuratkaisut ovat olleet käytössä Kivikylän Areenalla vuodesta 2021. Kannettavia kassapäätteitä on käytössä hallin eri myyntipisteillä, jotka keskittyvät pääosin juoma-, ruoka- ja fanituotemyyntiin. Pitsiturnausta varten areenalle CoreGo toimitti areenalle myös muutamia lisäpäätteitä, jotka olivat käytössä turnausta varten rakennetuilla lisämyyntipisteillä.  

 

Kassapäätteiden siirrettävyys vähentää jonottelua

Peleissä tapahtuvan myynnin haasteena on usein sen keskittyminen pelitauoille, jolloin jonot pääsevät muodostumaan pitkiksi. Rauman Lukon ravintolajohtajan Sanna Varhon mukaan CoreGon kassapäätteillä voidaan helpottaa ajoittaisia myyntipiikkejä:  

– Kassan ja maksupäätteen yhdistelmä on toimiva. Päätteitä voidaan tarpeen tullen siirtää myyntipisteeltä toiselle riippuen siitä, missä ruuhkaa milläkin hetkellä on.

Kassan ja maksupäätteen yhdistelmä on toimiva. Päätteitä voidaan tarpeen tullen siirtää myyntipisteeltä toiselle riippuen siitä, missä ruuhkaa milläkin hetkellä on.

Päätteen yhdistäminen uuteen myyntipisteeseen ja sen tuotteisiin onnistuu nopeasti taustajärjestelmässämme CoreGo Cloudissa.    

– CoreGo Cloud on erityisen hyvä ja taipuva CoreGon ratkaisujen käyttämiseen Kivikylän Areenalla. Tuotteiden lisääminen ja päätteiden yhdistäminen lennosta uusiin myyntipisteisiin on ollut helppoa, kertoo Varho.

 

Kulut minimiin sesongin ulkopuolella

Kesän tapahtumakausi alkaa olla pian päätöksessään, joten CoreGon kassapäätteet siirtyvät jäähalleihin ja muihin talvella aktiivisesti toimiviin tapahtumataloihin ja ravintoloihin. Talvisesongin ajan hiljaiseloa viettävät toimijat voivat palauttaa laitteet CoreGolle kauden loputtua, jolloin kustannuksia voidaan pitää mahdollisimman tehokkaasti aisoissa.

Sama koskee myös talvikauden toimijoita: Kaikki tai osa laitteista voidaan palauttaa kesäksi ja säästää näin laitevuokrissa.  

– Seuralle on merkittävä rahallinen säästö, kun osa päätteistä voidaan palauttaa kesäksi. Kivikylän Areenalla järjestetään muutamia kesätapahtumia, joita varten pidämme areenalla kuitenkin muutamia päätteitä myös kesän ajan, kertoo Varho.

 

Sujuva yhteistyö mahdollistaa järjestelmien optimoinnin ja kehittämisen

Yhteistyö Rauman Lukon kanssa on ollut hedelmällistä myös uusien, liigaseuroille sopivien ratkaisujen kehittämiseen. CoreGon taustajärjestelmään on lisätty useita kirjanpitointegraatioita, jotka suoraviivaistavat tietojen käsittelyä ja antavat parempia seurantamahdollisuuksia. Myös aitiomyyntien laskut saadaan siirrettyä suoraan kirjanpitojärjestelmään ja tästä eteenpäin asiakkaille. 

”Tavoitteenamme olisi pystyä hyödyntämään olemassa olevaa dataa entistä paremmin esimerkiksi katsomomyynnin tukena.”

Rauman Lukon tapahtuma- ja kehitysjohtaja Sasu Eronen on ollut myös tyytyväinen CoreGon ratkaisuihin ja on mukana suunnittelemassa järjestelmiin yhä laajempia käyttömahdollisuuksia:  

– Keskustelemme parhaillaan mm. Lukon asiakkuudenhallintajärjestelmän kehittämisestä ja sen yhdistämisestä CoreGon järjestelmiin. Tavoitteenamme olisi pystyä hyödyntämään olemassa olevaa dataa entistä paremmin esimerkiksi katsomomyynnin tukena.

CoreGo on kesän aikana solminut yhteistyösopimukset myös HPK:n kanssa Pohjantähti Areenalla sekä JYPin kanssa LähiTapiola Areenalla. Liigaseurat ottavat käyttöönsä CoreGon maksuratkaisut, kattavat kirjanpitointegraatiot sekä varastonhallintatyökalun nyt alkavalla kaudella. 

Artikkelikuva: Rauman Lukko

Lue lisää CoreGo POS -järjestelmästä täältä.