Festivaaleilla ja ravintoloissa tapahtuva juomamyynti suoraan pöytiin voidaan nyt järjestää kätevästi ja ilman jonottelua CoreGon uudella QR-koodiratkaisulla.  

Tarjoilun organisoiminen kiireisessä, meluisassa ympäristössä voi olla stressaavaa. Tilauksia on haastavaa toimittaa oikeassa järjestyksessä, ja niiden yksityiskohdat jäävät helposti tarjoilijan muistin varaan. Tarjoilijan huomiota voi myös olla vaikeaa kiinnittää, jos pöytiä ja ihmisiä on tilassa paljon. 

CoreGon QR-koodeilla toimiva tilausjärjestelmä tarjoaa ratkaisun tapahtumien ja ravintoloiden pöytämyyntiin. CoreGon olemassa olevaan teknologiaan, verkkokauppa-alustaamme CoreGo Shopiin sekä taustajärjestelmäämme CoreGo Cloudiin nojaava ratkaisu vähentää turhaa odottelua ja pitää tilaukset järjestyksessä. 

Tilaus onnistuu parilla klikkauksella, jonka jälkeen tehty tilaus välittyy henkilökunnalle. 

Asiakkaan pöydästä löytyvä QR-koodi ohjaa asiakkaan verkkosivustolle, josta asiakas voi valita haluamansa, ruoat juomat tai juomapaketit. Tilaus onnistuu parilla klikkauksella, jonka jälkeen tehty tilaus välittyy henkilökunnalle.

Tilaukset voidaan pitää esillä baarissa esim. tabletilla. Myös tilausten käsittelyn ja maksujen tilaa hallinnoidaan samassa näkymässä. 

Tilausjärjestelmä tekee tilausten organisoinnista selkeämpää ja tehostaa lisämyyntiä. 

Käyttäjäriippumaton tilausjärjestelmä tekee tilausten organisoinnista selkeämpää ja tehostaa lisämyyntiä. Se vähentää myös pöytien ja baarin välillä liikkumista. CoreGon taustajärjestelmä kerää tarkkaa dataa tilausten ajoittumisesta sekä määrästä, mikä helpottaa tulevien tapahtumien suunnittelua. 

Ratkaisu rauhoittaa asiakastilaa ja tekee tarjoilujen tilaamisesta vaivattomampaa myös asiakkaan näkökulmasta. Kun ei tarvitse mennä tiskille jonottelemaan tai odotella tarjoilijan saapumista pöytään, voivat asiakkaat keskittyä nauttimaan seurustelusta ja tapahtuman ohjelmasta. 

CoreGon QR-koodiratkaisu on ollut kesällä 2023 käytössä mm. Ruisrockissa.