CoreGon blogi- ja uutisosio tarjoaa jatkossa lukijoillemme ajankohtaista tietoa ja syvällisempää ymmärrystä maksu- ja kulunvalvontaratkaisuistamme sekä muista palveluistamme.

Sen lisäksi, että pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, kehitämme myös järjestelmiämme jatkuvasti. Blogi toimiikin tärkeänä tiedotuskanavanamme kertoessamme uusista kehitysaskelista ja järjestelmäpäivityksistä.

Tulemme jakamaan blogissamme myös kiinnostavia asiakastarinoita, hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten ratkaisumme voivat tehostaa liiketoimintaasi ja tarjota parempia palveluita asiakkaillesi.

Koska tapahtumissa tehokasta myyntiaikaa on usein vain muutama tunti, on tärkeää, että maksaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Olemme jo parin vuoden ajan kehittäneet CoreGo POS -maksuratkaisuamme palvelemaan mahdollisimman hyvin etenkin tapahtumanaikaista myyntiä. Koska tapahtumissa tehokasta myyntiaikaa on usein vain muutama tunti, on tärkeää, että maksaminen on nopeaa ja vaivatonta. CoreGo POS -ratkaisussa yhdistyvät CoreGon kehittämä kassasovellus ja Verifonen kevyt CM5-maksupääte, jotka takaavat helppokäyttöisen ja monipuolisen tapahtumaratkaisun niin isoihin tuhansien kävijöiden tapahtumiin kuin yksittäisille ruoka- ja juomakojuillekin.

CoreGon ratkaisujen hinta perustuu siihen, kuinka pitkäksi aikaa ratkaisua tarvitset. Voit ottaa palvelumme käyttöön vain yhden tapahtuman ajaksi tai vaihtoehtoisesti useammaksi kuukaudeksi kerrallaan. Pyrimme kierrättämään laitteita tapahtumasta ja sesongista toiseen, jolloin ne eivät joudu seisomaan hyllyissä turhaan vaan pääsevät välillä käyttöön toiseen tapahtumaan. Kassapäätteemme sopivat toki erinomaisesti myös ympärivuotiseksi maksuratkaisuksi, mikäli myynti on jatkuvaa.

Voit siis tapahtuman tai sesongin jälkeen palauttaa laitteet meille, jolloin et maksa turhasta.

Talvella CoreGo POS:ia käytetään paljon areenoilla, konserttisaleissa ja messuilla, kun taas kesän ajaksi laitteet suuntaavat festivaaleille, urheilutapahtumiin ja leireille. Urheiluseurojen ja -areenoiden tapauksessa voimme hyödyntää kesä- ja talvilajien vaihtelua: Jääkiekkokauden jälkeen kassoja voidaan käyttää muun muassa pesäpallo- ja jalkapallopeleissä. Voit siis tapahtuman tai sesongin jälkeen palauttaa laitteet meille, jolloin et maksa turhasta.

CoreGo pyrkii toiminnassaan myös vastuullisuuteen sen eri osa-alueilla: Pyrimme vähentämään turhaa teknologiajätettä kierrättämällä laitteita ja uudelleenkäyttämään samoja laitteita mahdollisimman pitkään. Haluamme pitää palvelumme kohtuuhintaisena huomioiden kuitenkin tapahtuma-alan ammattimaistumisen ja osaavien työntekijöidemme työpanoksen.

Olemme mukana luomassa kestävää tapahtumakulttuuria ja -elämyksiä, jotka ovat osa alueellista ja valtakunnallista kulttuuriperintöä. Pyrimme myös sosiaaliseen vastuullisuuteen työllistämällä erilaisia ihmisiä ja kehittämällä yrityksen toimintatapoja jatkuvasti kestävämpään suuntaan.

Pysy kuulolla!