CoreGo POS markkinoille, messuille ja pienille yrityksille

CoreGo POS on optimaalinen ratkaisu markkinoille, messuille, tapahtumiin ja pop-up-myyntiin. Ratkaisussa yhdistyvät helppokäyttöinen kassajärjestelmämme sekä kevyt maksupääte yhdessä laitteessa.

TMK-tarjous uusille asiakkaille: CoreGo POS nyt ilman aloitusmaksua (etu 50 €).

CoreGo POS sisältää:

✅ Tarvitsemasi määrä maksupäätteitä

✅ CoreGo POS -kassasovellus asennettuna päätteisiin

✅ CoreGo Cloud: Pilvipohjainen hallintajärjestelmä, josta löydät reaaliaikaiset myyntiraportit ja jossa hallitset tuotteitasi helposti

Käyttökoulutus

Tee myynnistä helppoa CoreGo POS -sovelluksen ja kannettavan maksupäätteen avulla

Käyttäjäystävällinen Android-pohjainen CoreGo POS -sovellus auttaa sinua hallitsemaan myyntiäsi ja tuotteitasi tehokkaasti.

Kannettavassa maksupäättessä on suuri kosketusnäyttö ja pitkäkestoinen akku.

CoreGo tarjoaa aina kattavaa teknistä tukea, mikäli tarvitset apua laitteiden kanssa.

Hinnasto

CoreGo POS, kassajärjestelmä ja maksupääte
69 € / kk tai tapahtuma

CoreGon aktivointimaksu
50 € / pääte

Maksunvälityskomissio
0,6 % / transaktio

Optio: Tuotteiden luonti kassaan
20 € / pääte

Tarjoamme maksutonta ja helposti saatavilla olevaa tukea, joka on kaikkien asiakkaidemme käytössä ma-la asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Kerrothan lomakkeella, mikäli olet kiinnostunut myös muista ratkaisuistamme tai palveluistamme. Lähetämme mielellämme yksilöllisen tarjouksen!

CoreGo POS on helppokäyttöinen, selkeä ja monipuolinen kassajärjestelmä.

Voisiko CoreGo POS sopia myyntipisteellesi?

 

CoreGo & TMK tarjoavat kaikille CoreGon uusille asiakkaille CoreGo POS -maksuratkaisun ilman aloitusmaksua (arvo 50 € / pääte, max 10 päätettä). Tilaa CoreGo POS -päätteet käyttämällä etukoodia TMK2024 ja lunasta tarjous!


Voit myös tilata päätteitä soittamalla numeroon +358 10 200 3330 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@corego.fi.

Miksi CoreGo POS?

Tehokkaampaa myyntiä 

CoreGo POS -sovelluksella myynti on aina nopeaa ja tehokasta. Sovellus tukee monenlaisia maksutapoja kuten käteis- ja korttimaksuja, älykortteja ja -rannekkeita, QR-lipukkeita sekä pöytälaskutusta.  

Helppo käyttöliittymä 

CoreGo POS on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Pitkää käyttökoulutusta ei tarvita, joten uusien työntekijöiden on helppo ottaa maksujärjestelmä käyttöön. 

Raportit ja analytiikka 

CoreGo POS tarjoaa kattavat reaaliaikaiset raportit ja analytiikkatyökalut, joiden avulla voit ymmärtää asiakkaittesi ostokäyttäytymistä ja tehdä parempia strategisia päätöksiä. Näät kattavat raportit suoraan CoreGo Cloudista, CoreGon selainpohjaisesta taustajärjestelmästä.  

Varastonhallinta 

Seuraa varaston määrää reaaliajassa ja varmista tuotteiden riittävyys koko tapahtuman tai myyntijakson ajan.  

Monipuolinen integroitavuus 

Sovellus integroituu saumattomasti erilaisiin maksujärjestelmiin, kirjanpito-ohjelmistoihin ja muihin työkaluihin, mikä tekee järjestelmien päivittäisestä hallinnasta vaivatonta. Lue lisää CoreGon tarjoamista integraatiosta täältä 

Tuki ja päivitykset 

CoreGo tarjoaa kattavaa asiakastukea. Autamme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat ja annamme ohjeita järjestelmiemme parhaaseen käyttöön. Päivitämme jatkuvasti sovellusta varmistaaksemme sen vastaavan aina tapahtumasi tai yrityksesi tarpeita.