Varastonhallinta

Seuraa varaston menekkiä ja tehosta logistiikkaa CoreGon kattavalla varastonhallintatyökalulla.

Toimiva varastonhallintajärjestelmä helpottaa tuotemyyntiin liittyvää logistiikkaprosessia. CoreGolta saat kattavan varastonhallintajärjestelmän, jolla seuraat varastomääriä ja helpotat liiketoimintasi raportointia.

Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen varastonseurannan, jolla voit varmistaa oikeiden tuotteiden saatavuuden asiakkaillesi koko myyntijakson ajan. Varasto on yhdistettävissä CoreGon maksuratkaisuihin, mikä automatisoi raportoinnin.

Voi myös ladata järjestelmäämme sähköisiä kuormakirjoja, jotta voit seurata tarkasti saapuvia ja lähteviä lähetyksiä. Järjestelmän luotettavuus ja helppokäyttöisyys tekevät inventaariosta vaivatonta ja tehokasta. 

Ole askeleen edellä ja varmista tapahtumasi tai myyntipisteesi sujuva tuotemyynti CoreGon varastonhallintatyökalulla. 

CoreGon varastonhallintajärjestelmällä optimoit logistiikkaprosessin ja helpotat liiketoimintasi raportointia.

Miksi valita CoreGon varastonhallintajärjestelmä?

Kustannustehokkuus 
Tarkan varaston seurannan avulla voit vähentää ylimääräistä varastoa ja minimoida hävikkiä, mikä parantaa kustannustehokkuutta. 

Asiakastyytyväisyys 
Nopea toimitus on avain asiakastyytyväisyyteen. Varaston seuraaminen auttaa varmistamaan, että asiakkaittesi suosikkituotteet ovat aina saatavilla. 

Optimoitu varastotila
Varaston seuranta auttaa optimoimaan varastotilaa ja vähentämään tuotteiden tarpeetonta varastointia. 

Tietoon pohjautuva päätöksenteko 
Varaston seurannan avulla saat tietoa tuotteiden kiertonopeudesta, suosituimmista tuotteista ja sesonkivaihteluista. 

Myynnin yhdistäminen 
CoreGon maksuratkaisut toimivat automaattisesti yhdessä varastonhallintajärjestelmän kanssa. Kokonaisvaltainen ratkaisu mahdollistaa turvallisen, tehokkaan ja joustavan myyntiprosessin maksamisesta loppuraportointiin ja datan analysointiin. 

Sähköiset kuormakirjat 
Voit ladata sähköiset kuormakirjat suoraan järjestelmään ja vähentää manuaalista työtä ja virheiden riskiä. Saumaton integraatio kuormakirjoihin tehostaa logistiikkaa ja varmistaa tarkat kirjaukset saapuviin ja lähteviin lähetyksiin. 

Löytyisikö meiltä sopiva ratkaisu yrityksellesi tai tapahtumaasi?

Toimitamme teknologiaratkaisuja sekä tapahtumakohtaisesti että pidempiaikaiseen käyttöön. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri teille sopiva vaihtoehto.