CoreGo Cloud

Mer information, heltäckande rapporter och enkel administration

CoreGo Cloud är ett mångsidigt webbläsarbaserat back-end-system som är lätt att använda och som hjälper dig administrera alla dina CoreGo-lösningar. 

Följ din försäljning i realtid var som helst, gör ändringar i produkterna och flytta kassor från ett säljställe till ett annat. 

I CoreGo Cloud kan du också hantera passagekontrollsdata, CoreGo Shop-produkter och rapporter, integrationer och mycket mer. 

Ett effektivt molnbaserat back-end-system för administration av alla dina CoreGo-lösningar.

Vad kan man administrera i CoreGo Cloud?

Kassasystem 

CoreGo Cloud går hand i hand med CoreGo POS-kassasystemet och gör administrationen enkel och smidig – också på distans. Du kan administrera priser, produktsortiment, kassavy, rabatter, betalningssätt och till och med kvittoinställningar, vilket effektiverar försäljningen och främjar din affärsverksamhets tillväxt. Ändringar kan vid behov göras mitt under ett evenemang, vilket gör försäljningen smidigare. 

Betalterminaler 

Administrera vilket säljställe vilken betalterminal hör till. I CoreGo Cloud kan du förena kassasystemet och betalterminalerna före försäljningen. Du kan snabbt och enkelt flytta enskilda betalterminaler från ett försäljningsställe till ett annat under evenemanget. 

Försäljningsrapporter

Att följa och analysera försäljningen är av största vikt när man vill skapa ett lyckat evenemang och en fungerande affärsverksamhet. CoreGo Cloud innehåller mångsidiga verktyg för försäljningsrapportering, som hjälper dig förstå vilka produkter eller tjänster som är populärast, var försäljningen växer och var det behövs förbättringar. Den informationen hjälper dig att fatta smarta beslut och optimera din affärsverksamhet.

Passagekontroll

Passagekontrollen är en väsentlig faktor vid många evenemang och CoreGo Cloud gör det enkelt att administrera den. Du kan bestämma vem som har tillträde vart, följa personalens och besökarnas rörelser och trygga säkerheten på ditt evenemang. Allt det här gör du enkelt i realtid i CoreGo Cloud.

CoreGo Shop  

Det har aldrig varit lättare att sköta en webbutik än det är med CoreGo Cloud. Du kan skapa, ändra och uppdatera din webbutik väldigt smidigt. Du kan lägga till produkter, ändra biljettprodukter, hantera beställningar och följa kunder – allt på samma ställe. I CoreGo Cloud får du också information om försäljningen i realtid. 

Integration 

CoreGo Cloud går att integrera med många olika system. Du kan kombinera det med andra program, till exempel bokförings-, lagerhanterings- och marknadsföringsprogram. Det effektiverar informationsutbytet och sparar tid.  

Lager 

Att administrera logistiken för alla evenemangets produkter kräver mycket tid och resurser. CoreGo Cloud innehåller ett lagerhanteringsverktyg som gör det hela lättare. Ladda upp elektroniska fraktsedlar i CoreGo Cloud och administrera din lagerstatus i realtid. 

Kundregister 

Du kan skapa heltäckande kund- eller besökarregister direkt i CoreGo Cloud. Du kan ge dina anställda olika användarrättigheter och möjliggöra snabb och säker hantering av kunduppgifter, köphistoria och passagekontrollsinformation. 

Fördelarna med ett enhetligt back-end-system

Heltäckande

CoreGo Cloud kombinerar alla CoreGos lösningar och integrationer i ett system, vilket gör det lättare för dig att administrera alla teknologilösningar du använder.

Lätt att använda

CoreGo Cloud har ett användarvänligt gränssnitt som gör användningen intuitiv och snabb. Vi erbjuder också högklassig kundsupport och skolning så att du kan utnyttja alla CoreGo Clouds möjligheter.

Integrerbart

CoreGo Cloud kan integreras med olika system och program och är därför en smidig lösning som täcker flera behov.

Säkert

CoreGo Cloud följer de strängaste dataskyddsstandarderna, så du kan vara säker på att din information är i säkerhet.

Med CoreGo Cloud kan du enkelt administrera dina CoreGo-lösningar, göra analyser och heltäckande rapporter, och du får mångsidiga integrationsmöjligheter. Kontakta oss så berättar vi gärna mera om CoreGo Cloud och dess möjligheter i ditt företag eller vid ditt evenemang.

Tror du vi har en lämplig lösning för ditt företag eller evenemang?

Vi levererar tekniska lösningar både för enskilda evenemang och för långvarigt bruk. Kontakta oss så kan vi tillsammans se vilket alternativ som passar just er.