CoreGo Shop

Mångsidig e-handelsplattform som är lätt att använda

En välfungerande webbutik är viktig i modern affärsverksamhet.

CoreGo Shop är ett mångsidigt och enkelt alternativ för ditt företag om du vill sälja dina produkter även på nätet. 

Skräddarsy din webbutik enligt ditt företags image, skapa produkter och kom igång med försäljningen effektivt och behändigt. 

Du kan lätt hantera produkter, priser, lagerstatus och beställningar via en enda kontrollpanel.

Varför CoreGo Shop?

 

Mångsidiga produktkategorier och produktsidor  

CoreGo Shop hjälper dig organisera dina produkter effektivt med hjälp av mångsidiga produktkategorier. Du kan lätt skapa och ändra kategorierna så att kunderna snabbt hittar det de söker. Dessutom skapas en egen produktsida för varje produkt, så att du kan presentera produkten ingående med både bilder och texter. 

Lätt hantering och ändringsmöjligheter  

CoreGo Shop har ett intuitivt användargränssnitt som är lätt att använda. Du kan lätt hantera dina produkter, prissättning, lagerstatus och beställningar via en kontrollpanel i CoreGo Cloud, som fungerar som administrationsplattform för alla dina CoreGo-lösningar. Plattformen kan också ändras helt enligt dina behov så att din webbutik passar just dig och ditt företag. 

Gör din webbutik personlig  

Du kan personliggöra CoreGo Shop enligt ditt varumärke med färger, loggor, bilder och fonter. Skapa produktbilder, banners och andra element som passar ditt företags stil. Webbutiken kan också integreras med din webbplats.

Mångsidiga betalalternativ  

CoreGo Shop stöder de populäraste betalningssätten, som bank- och kreditkort, fakturering och Smartum-förmåner. 

Hantering av leveranser och leveranskostnader  

Leveransprocessen och hanteringen av leveranskostnaderna har stor betydelse för hur framgångsrik en webbutik blir. CoreGo Shop erbjuder ett omfattande administrationssystem för leveranser och leveranskostnader som hjälper dig att slå fast olika leveransalternativ och prissätta dem enligt dina kunders behov.

Mångsidiga biljettprodukter  

CoreGo Shop låter dig skapa en mängd olika biljettprodukter. Du kan skicka fysiska biljetter till kunder eller skapa PDF-biljetter som automatiskt skickas till kunden per e-post efter köpet. På PDF-biljetterna kan man skapa en QR-kod som kan avläsas av CoreGos lösningar för passagekontroll. På så sätt kan du samla in noggranna data om människors ankomst till ditt evenemang.

Smidigt gränssnitt

I dag hör mobila enheter till de populäraste redskapen för köp på nätet. CoreGo Shops användargränssnitt ser till att din webbutik ser lockande ut och fungerar smidigt på alla enheter, vilket förbättrar köpupplevelsen. Plattformen är också snabb, vilket förkortar nerladdningstiderna och förbättrar synligheten i sökmotorer.  

Integreringsmöjligheter  

CoreGo Shop är kompatibel med många andra affärsverksamhetsverktyg och tjänster. Du kan lätt integrera den med exempelvis program för lagerhantering, bokföring och automatiserad marknadsföring och på så sätt förenkla administrationen och effektivera din affärsverksamhet.  

CoreGos kundservice och support  

Precis som andra CoreGo-lösningar har CoreGo Shop kundsupport som alltid är redo att hjälpa dig. Vi ger instruktioner, handledning och teknisk support enligt dina behov, så att du kan skapa en så välfungerande webbutik som möjligt.  

CoreGo Shop är en mångsidig e-handelsplattform som är lätt att använda och som erbjuder otaliga nyttiga egenskaper som hjälper dig utvidga din affärsverksamhet på nätet. Oavsett om du representerar ett litet familjeföretag eller ett stort internationellt varumärke är CoreGo Shop ett pålitligt val när du vill starta eller utvidga en webbutik. Skapa din egen webbutik med CoreGo Shop och ta det första steget mot en effektivare och mångsidigare försäljning.

Tror du vi har en lämplig lösning för ditt företag eller evenemang?

Vi levererar tekniska lösningar både för enskilda evenemang och för långvarigt bruk. Kontakta oss så kan vi tillsammans se vilket alternativ som passar just er.