Dataförbindelser

Ett pålitligt och heltäckande nät för ditt evenemang

Fungerande dataförbindelser är ryggraden i ett modernt evenemang. 

Många tekniska apparater – betalterminaler inbegripna – kräver en pålitlig och snabb dataförbindelse för att fungera som de ska. Välfungerande dataförbindelser är väsentliga för att betalningar och passagekontroll ska fungera smidigt och säkert. 

CoreGo erbjuder pålitliga och högpresterande dataförbindelselösningar som garanterar att alla våra teknologiska lösningar fungerar. Vi skräddarsyr lösningar för olika behov och evenemang.  

Byggandet av en nätförbindelse börjar alltid med planering och genomgång av området, så att vi kan garantera en fungerande förbindelse vid ditt evenemang. CoreGo levererar lösningarna ”nyckelfärdiga”, så du behöver inte bekymra dig om de tekniska detaljerna.

Om du planerar ett evenemang för stor publik eller i ett skuggområde, försäkra dig om ett fungerande nät med CoreGos dataförbindelse.

Varför välja CoreGos dataförbindelser? 

Effektivitet 

Vi förbättrar betallösningarnas och andra apparaters effektivitet genom att se till att deras dataförbindelse fungerar som den ska. Spara tid och pengar genom att välja en lösning som fungerar säkert.  

Pålitlighet 

CoreGos lösningar bygger på den nyaste teknologin och vi har ett kunnigt supportteam som garanterar att dina nätförbindelser alltid är tillgängliga och fungerar, oberoende av ditt evenemangs läge och besökarmängd.  

Säkerhet 

Vi erbjuder säkra dataförbindelser som skyddar apparaterna och systemen mot eventuella datasäkerhetshot.  

Individualitet 

Evenemang är olika vad gäller storlek, läge och behov och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla varje evenemangs individuella krav.   

Enkelhet 

När du väljer CoreGos dataförbindelser väljer du också enkelhet. Vi ansvarar alltid för planeringen av förbindelserna och vid behov för nödvändiga installationer, så att du kan koncentrera dig på att ordna evenemanget. 

Varför lönar det sig att satsa på en fungerande dataförbindelse vid evenemang?

Teknologiska lösningar kräver ett fungerande nät 

När ett stort antal människor samlas på ett ställe kan datanätets kapacitet vara otillräcklig. Det kan leda till långsamma eller instabila nätförbindelser som försvårar användningen av exempelvis sociala medier och andra mobilappar. Alla teknologiska lösningar från betalterminaler till passagekontrollsapparater samt systemens interna kommunikation kräver en pålitlig och snabb dataförbindelse för att fungera klanderfritt. När dataförbindelserna fungerar kan besökarna njuta av evenemanget i fulla drag.  

Säkra och snabba betalningar 

CoreGo erbjuder högklassiga betallösningar för evenemang och företag inom olika branscher. Att betalterminalernas och kassasystemens dataförbindelser fungerar är av största vikt för att vi ska kunna se till att betalningarna sker enkelt och säkert. När nätet fungerar bra kan kunderna som köper vid försäljningsställena lita på att deras betalningstransaktioner sker utan dröjsmål eller avbrott, vilket ökar kundnöjdheten och försäljningen. 

Effektiv passagekontroll 

CoreGo erbjuder en heltäckande passagekontrollslösning för evenemang, från armband och passerkort till portar och läsare. Fungerande dataförbindelser garanterar att passagekontrollsystemen fungerar smidigt och samlar in noggranna data om besökarnas rörelser och besökarmängden. CoreGos rapporteringssystem i realtid fungerar bäst när nätförbindelsen är bra. 

Allmän trivsel 

Att nätförbindelsen fungerar är viktigt för alla evenemangsbesökare. Med CoreGos dataförbindelselösning fungerar betal- och passagekontrollslösningarna bra också när kund- eller besökarmängderna är stora.

Tror du vi har en lämplig lösning för ditt företag eller evenemang?

Vi levererar tekniska lösningar både för enskilda evenemang och för långvarigt bruk. Kontakta oss så kan vi tillsammans se vilket alternativ som passar just er.