Integrationer

Mångsidiga integrationer gör din affärsverksamhet smidig och effektiv

CoreGo vill erbjuda sina kunder möjligheten att administrera sin affärsverksamhet smidigt och effektivt. 

Därför har vi utvecklat en hel hop mångsidiga integrationer som kombinerar CoreGos system med andra viktiga verktyg och tjänster. 

Hit hör bland annat bokförings-, följesedels- och biljettsystemsintegrationer och även integrationer med andra kassasystem. 

Med CoreGo kan du lita på att försäljnings-, kassa- och bokföringsinformationen löper smidigt och exakt mellan olika system.

Bokföringsintegrationer 

Företagets bokföring är en central del av affärsverksamheten. CoreGo gör den enklare genom att erbjuda flera bokföringsintegrationer som ser till att informationen löper problemfritt mellan ditt CoreGo-kassasystem och din bokföringsplattform.  

CoreGos system är redan integrerat med följande bokföringsprogram: 

Visma Fivaldi 

Visma Netvisor 

CGI 

ProCountor 

TripleTex 

Fortnox  

I alla bokföringsintegrationer strävar vi efter att försäljningsdata går direkt till ditt bokföringssystem antingen på produktkategorinivå eller andra nivåer du valt. Många av våra integrationer gör det också möjligt att enkelt föra in fakturor i bokföringssystemet. 

Kassasystemsintegrationer

CoreGo vill försäkra sig om möjligheten att använda lämpliga kassasystem för olika försäljningssituationer. Kontakta oss för att få veta den aktuella situationen angående kassasystemsintegrationer.

Biljettsystemsintegrationer  

CoreGo erbjuder en omfattande passagekontrollstjänst som stöder flera biljettleverantörers biljettyper och biljettsystem. Kontakta oss för att få veta den aktuella situationen angående biljettsystemsintegrationer.

Elektroniska följesedlar  

Vi erbjuder integration med många varuleverantörer, så att du kan hantera följesedlar elektroniskt och så effektivt som möjligt. 

Skulle du vilja ha någon viss integration? 

 

Om du behöver andra integrationer eller speciallösningar, kontakta oss. Vi utvecklar ständigt CoreGo-systemen och lägger till nya integrationer i vårt sortiment enligt våra kunders behov.   

Systemintegrationer gör administrationen av din affärsverksamhet lättare och effektivare. Med CoreGo kan du lita på att försäljnings-, kassa- och bokföringsinformationen löper smidigt och exakt mellan olika system. Det sparar tid och ansträngning och hjälper dig fokusera på din affärsverksamhet. 

Tror du vi har en lämplig lösning för ditt företag eller evenemang?

Vi levererar tekniska lösningar både för enskilda evenemang och för långvarigt bruk. Kontakta oss så kan vi tillsammans se vilket alternativ som passar just er.